Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Grupul „Crescendo” a concertat în Catedrala ”Sfânta Treime” din Blaj

 
FOTO: Grupul „Crescendo” a concertat în Catedrala ”Sfânta Treime” din Blaj
  • 21 Dec 2013
  • 7508
A devenit deja tradiţie ca de Naşterea Domnului şi de Înviere, Grupul instrumental „Crescendo” al Colegiului Naţional „Inocenţiu Micu” din Blaj, conduşi de profesorul Adrian Solomon să concerteze în Catedrala Mitropolitană ”Sfânta Treime” din Blaj.

Un asemenea concert a fost susţinut în Catedrala plină de credincioşi care se pregătesc de venirea Domnului.

Concertul a prins în buchet piese clasice religioase, tradiţionale colinde româneşti şi din repertoriul internaţional şi un mic recital de poezie. Frumoase colinde tradiţionale au fost interpretate de solista de muzică populară, Denisa Balu, elevă a Colegiului.

Preasfinţia Sa Claudiu, Episcopul Curiei, prezent la concert, în încheiere a salutat pe cei prezenţi, a felicitat pe membrii Grupului şi ne-a provocat la o reflecţie pe marginea versetului din psalmul 97,1: „Cântaţi Domnului cântare nouă”. În ce constă „noutatea” unei cântări? În ceea ce noi putem aduce nou tot timpul printr-o inimă curată, sinceră, iubitoare şi credincioasă. Aşa sunt inimile celor care ne-au cântat; aşa se cuvine să fie şi inimile celor care asculta!

Pr. Ioan Fărcaș