Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Concert de colinde românești în Catedrala din Bruxelles

 
Concert de colinde românești în Catedrala din Bruxelles
  • 24 Dec 2013
  • 3620
Duminică, 22 decembrie 2013, Misiunea Română Unită cu Roma Greco-Catolică din Bruxelles a organizat și sunținut un concert de colinde românești în Catedrala ”Saint-Michel et Gudule” din Bruxelles.

În decursul după-amiezii de duminică o expoziție de iezle pentru crăciun a încântat ochii persoanelor prezente în Catedrală. De la ora 17, corala Misiunii Române Unită cu Roma Greco-Catolice din Bruxelles a încântat auzul și a pregătit sufletele credincioșilor, prezenți în număr  foarte mare, pentru marea Sărbătoare a Nașterii Domnului. Ca în fiecare an, corala a fost condusă de Mariana Iacob, acompaniată la pian de Andrei Marta și  vocal de pr. Filip Chereși, Otilia Giuzan, Marius Chereși, Iacob Bene și Ana Hapca.

La finalul concertului părintele Filip Chereși, responsabilul comunității Greco-Catolice din Bruxelles, i-a salutat pe cei prezenți, emoționați până la lacrimi de momentul creat, invitându-i să păstreze mereu bucuria Nașterii Mântuitorului în sufletele lor.

Pentru e-communio.ro, pr. Chereși a declarat că ”evenimentul (care nu este la prima ediție) a fost unul foarte reușit”.

ACC