Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Episcopii Cristian Dumitru Crișan și Ioan Călin Bot, doi ani de la consacrarea episcopală

 
Episcopii Cristian Dumitru Crișan și Ioan Călin Bot, doi ani de la consacrarea episcopală
  • 21 Iun 2022
  • 190

Astăzi, 21 iunie 2022, se împlinesc doi ani de la consacrarea episcopală a Preasfinției Sale Cristian Dumitru Crișan, Episcop auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, și a Preasfinției Sale Ioan Călin Bot, Episcop auxiliar al Eparhiei de Lugoj.

În Duminica a II-a după Rusalii, 21 iunie 2020, în Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj, a avut loc consacrarea episcopală a Preasfinției Sale Cristian Dumitru Crișan și a Preasfinției Sale Ioan Călin Bot, prin punerea mâinilor Preafericitului Părinte Cardinal Lucian Mureșan, Întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, a Preasfinției Sale Alexandru Mesian, Episcopul Eparhiei de Lugoj și a Preasfinției Sale Claudiu-Lucian Pop, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, la acea dată Episcop al Curiei Arhiepiscopiei Majore.

 

Întru mulți și fericiți ani, Preasfințiile Voastre!

 

 

Biroul de Presă al Arhieparhiei de Alba Iulia și Fărgăraș

 Sursa:bisericaromanaunita.ro