Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Pelerinaj la Sanctuarul Arhiepiscopal Major ”Fecioara Săracilor” de la Cărbunari-Blaj

 
ANUNȚ: Pelerinaj la Sanctuarul Arhiepiscopal Major ”Fecioara Săracilor” de la Cărbunari-Blaj
  • 12 Mai 2023
  • 696

Tradiționalul pelerinaj de primăvară organizat de Mitropolia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică și Protopopiatul Român Unit - Blaj la Sanctuarul Arhiepiscopal Major al Bisericii Române Unite cu Roma închinat Fecioarei Săracilor din Cărbunari (Blaj) va avea loc sâmbătă, 20 mai a.c.

Din program:
Orele 8,00 – Plecarea în procesiune din fața Catedralei Arhiepiscopale ”Sfânta Treime” din Blaj spre pădurea Blaj-Cărbunari; de la intrarea în pădurea Cărbunari până la Sanctuar se va oficia Calea Crucii;
Orele 10,30 – Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie Arhierească;
Orele 13,00 – Paraclisul Maicii Domnului.

Conform decretului nr. 430/2014 din 29.05.2014 de acordare a indulgenței plenare pelerinilor la Sanctuarul ”Fecioarei Săracilor” de la Cărbunari, semnat de Preafericitul Cardinal Lucian Muresan, Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolică, toți pelerinii pot primi cu această ocazie indulgență plenară.

Pentru o bună organizare cei care doriți să participați vă rog să luați legătura telefonic cu părintele Petru Dumitru – tel 0754653178.


Vă așteptăm cu bucurie!

 Sursa:bisericaromanaunita.ro