Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Declaraţia Consiliului Conferinţelor Episcopale din Europa pentru pacea în Irak

 
Declaraţia Consiliului Conferinţelor Episcopale din Europa pentru pacea în Irak
  • 10 Aug 2014
  • 2294
Sâmbătă, 9 august, Consiliul Conferinţelor Episcopale din Europa (CCEE) a trimis un comunicat pentru pacea în Irak, semnat de cardinalul Péter Erdö, arhiepiscop de Esztergom-Budapesta, preşedinte al CCEE şi de cardinalul Angelo Bagnasco, arhiepiscop de Genova, vicepreşedinte al CCEE. Redăm în continuare textul declaraţiei:

„În numele Consiliului Conferinţelor Episcopale din Europa vrem să ne exprimăm imensa noastră îngrijorare cu privire la ceea ce se întâmplă în Irak. În special, vrem să comunicăm preocuparea noastră pentru creştinii persecutaţi în nordul ţării.

Uniţi la rugăciunea Papei şi a tuturor celor care suferă, vrem să exprimăm sentimentele poporului nostru şi ale Bisericii Catolice din Europa. Asigurăm de apropierea noastră spirituală şi vrem să întărim apelul către comunitatea internaţională astfel încât să poată face şi mai mult pentru a opri această tragedie. Nu putem să nu sperăm că armele se vor opri cât de curând şi că ordinea va reveni pentru a reda speranţa.”Sursa:ro.radiovaticana.va