Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles

 
Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles
  • 21 Dec 2014
  • 4332
Zilele acestea, în Biserica Regală Sfânta Maria, comunitatea Misiunii Greco-Catolice Române din Bruxelles a susţinut tradiţionalul concert de colinde româneşti în faţa câtorva sute de persoane. Printer cei prezenţi, s-au numărat: Excelenţa Sa Ştefan Tinca, Ambasadorul României în Belgia, împreună cu familia; părintele Cornie, călugăr asumpţionist de la Leuven, fost misionar în România; din partea Diecezei de Bruxelles, a fost prezent părintele decan Luc Roussel. Au mai fost prezenţi: părintele Stephane Seminckx, purtatorul de cuvânt Opus Dei Belgia, fratele Adrian, căluăr franciscan român, toată ceata preoţească şi călugărească din cartier şi multi invitaţi români de pretutindeni.

După concert, invitaţii şi gazdele au gustat bucate româneşti şi au putut cumpăra obiecte de Crăciun confecţionate de copiii credincioşilor din comunitatea Misiunii Greco-Catolice Române.

Tot cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului, Misiunea Greco-Catolică Română a expus şi anul acesta o iesle de Crăciun, cu specific românesc, în catedrala din Bruxelles.

Pr. Filip Chereşi