Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa prezidează rugăciunea Rozariului în bazilica Santa Maria Maggiore

 
 Papa prezidează rugăciunea Rozariului în bazilica Santa Maria Maggiore
  • 06 Mai 2013
  • 3022
„Să cerem Fecioarei Maria să ne înveţe să trăim credinţa noastră în cele ce facem zi de zi, şi să dăm Domnului mai mult spaţiu”: se citeşte în noul mesaj pe Twitter al Papei Francisc, care în prima sâmbătă a lunii, la ora 18.00, în bazilica Santa Maria Maggiore, prezidează rugăciunea Sfântului Rozariu.

Papa a fost deja în bazilica mariană pe 14 martie, pentru a depune la picioarele Maicii Domnului un buchet de flori, alegerea sa ca episcop al Romei şi întregul său pontificat.

Contactat de Radio Vatican, arhiparohul bazilicii papale, card. Santos Abril y Castelló, a spus că „Sfântul Părinte a îndemnat credincioşii să recite rugăciunea Sfântului Rozariu după intenţiile Bisericii. Rozariul, a spus Papa, trebuie recitat şi în familie, astfel încât unitatea familiei să se întărească iar beneficiul spiritual să devină şi beneficiu social, un beneficiu pentru coexistenţa între oameni”.