Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Sărbătoarea Învierii Domnului în Catedrala Blajului

 
FOTO: Sărbătoarea Învierii Domnului în Catedrala Blajului
  • 13 Apr 2015
  • 3720

Duminică 12 aprilie, Sărbătoarea Învierii Domnului, în Catedrala Arhiepiscopală Majoră “Sfânta Treime” din Blaj a fost celebrată Sfânta Liturghie de către Preasfinţia Sa Claudiu, Episcopul Curiei, însoţit de un sobor de preoţi.

Cu această ocazie Pr. Vicar Ioan Fărcaş a dat citire Pastoralei Preafericitului Cardinal Lucian la mărita Sărbătoare a Învierii Domnului 2015.

La finalul Sfintei Liturghii, Preasfinţitul Claudiu  le-a urat celor prezenţi ca "sărbătoarea Paştilor să devină tot mai reală în viaţa noastră a tuturor. Semnificaţia salutului “Cristos a înviat” să nu fie doar una formală, tradiţională, ci să îşi elibereze toată puterea salvifică în sufletele noastre. Să conştientizăm tot mai mult că Învierea Domnului are o legătură profundă cu viaţa reală a fiecăruia dintre noi. Padre Pio spunea în momentul viziunii patimilor Mântuitorului: “am simţit că Isus a murit pentru mine”. Isus a murit şi a înviat pentru fiecare dintre noi. De aceea Paştile au o semnificaţie concretă pentru istoria fiecărui om. Este ocazia ideală în care să ne aducem aminte că nu suntem niciodată singuri, ci încontinuu invaluiţi de iubirea îndurătoare a lui Dumnezeu."

Cristos a Înviat!

ACC