Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: După un accident grav îi mulțumește lui Dumnezeu pentru boala sa

 
VIDEO: După un accident grav îi mulțumește lui Dumnezeu pentru boala sa
  • 17 Ian 2018
  • 1546

Ajuns în 27 mai 2017 într-un spital de urgență, în urma unui accident grav, un preot a celebrat Sfânta Liturghie, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru situația în care se află.

"2017 a fost un an cu mari provocări, multe lupte și mari succese. [...] În ziua în care am intrat în unitatea de terapie intensivă a spitalului, am avut harul de a contempla paradisul", a spus părintele Marlon Mucio. Acest preot brazilian, internat la terapie intensivă în mai 2017, după un accident grav, a vrut să celebreze o Liturghie pentru a-i mulțumi Domnului pentru starea lui.

Cunoscut, pentru că a predicat pe un post de televiziune catolic, părintele Marlon Mucio a vrut să celebreze Liturghia, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru anul ce a trecut. "2017 a fost unul dintre cei mai fericiti ani ai vieții mele, deoarece boala m-a învățat atât de mult", spune el. Din cauza încercărilor vieții unii oameni ajung să dispere. Cred că, prin harul lui Dumnezeu, această boală m-a ajutat să fiu mai bun. M-a făcut mai rugător, răbdător, smerit și milostiv față de frații mei. Dacă mi-a plăcut deja să zâmbesc înainte, astăzi, strălucesc!"

"Sunt conștient de acest lucru acum: nu sunt la mila bolii, doar o folosesc pentru a asculta bolnavii, fie în trup, fie în sufletul lor", spune preotul.  Eu mă folosesc de această boală pentru a mărturisi, chiar mai mult decât până acum, dragostea lui Cristos."

VIDEO

Traducere: ACC

 Sursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie