Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

CATHOLIC EXPO 2018, eveniment dedicat pieței bisericești din România

 
CATHOLIC EXPO 2018, eveniment dedicat pieței bisericești din România
  • 03 Oct 2018
  • 954

Cel mai așteptat eveniment dedicat pieței bisericești catolice din România și S-E Europei, CATHOLIC EXPO (Târgul Internațional de Veșminte, Statuete, Orgi, Cărți și Obiecte Liturgice) ajunge anul acesta la cea de-a V-a ediție și se va desfășura din 4 în 6  OCTOMBRIE la Cluj-Napoca, la Centrul Expo Transilvania.


Datorită parteneriatelor strategice cu organizatorii celor mai importante târguri bisericești din lume: DEVOTIO Italia, KOINE Italia, SACROEXPO Polonia, pe lângă expozanții de talie internațională, și-au anunțat prezența specialiști și reprezentanții celor mai importante magazine bisericești și lanțuri de distribuție din străinătate.
          
Este o ocazie specială atât pentru preoți să descopere producători, obiecte și servicii necesare pentru buna organizare a bisericii, cât și pentru expozanți în vederea încheierii de parteneriate cu producători și distribuitori de renume.
           
 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să contactați echipa Media Scai

catholicexpo@yahoo.com

0040 31/4315602

0040 740221813

www.catholicexpo.eu


 

Știri din aceeași categorie