Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Blaj într-un minut

 
Blaj într-un minut
  • 08 Feb 2019
  • 951

Începând cu 14 ianuarie și până în 2 iunie, doamna Anca Berlogea Boariu și-a propus să prezinte oameni, locuri și întâmplări din Blajul de ieri și de azi, pentru a-l face cunoscut înainte de venirea Papei Francisc.

Fiecare zi are o culoare, sau o tematica. Povestea doamnei Anca începe cu istoria mamei sale, născută la Jidvei și fostă elevă la Liceul de fete din Blaj, care a trăit momentul închiderii școlii, a arestării episcopului și a multor profesori. Nu a vorbit niciodată despre acestea până în 1989, iar după venirea Papei Ioan Paul al II-lea, prin mai multe proiecte de teatru și film Anca a explorat acest trecut.

Dacă luni e despre mama ei și Blajul, marți mergem la școală, miercuri în oraș, joi ne întoarcem în istorie, vineri ne întâlnim cu oameni, iar sâmbătă călătorim. Duminica, evident, este dedicată poveștilor episcopilor de azi și de ieri. Toate acestea pot fi urmărite pe pagina Facebook „Blaj într-un minut - Anca Berlogea Boariu”.

Luni se încheie patru săptămâni deja, din cele 20, și fiecare subiect va începe să aibe un playlist, din care vom alege să împărtășim cu dumneavoastră "best of".