Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vizita PS Claudiu, Episcopul Curiei, la Misiunea Greco-Catolică din Paris

 
Vizita PS Claudiu, Episcopul Curiei, la Misiunea Greco-Catolică din Paris
  • 10 Noi 2013
  • 3430
La invitația episcopatului francez, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore de la Blaj, a participat la lucrările Adunării plenare a Conferinței Episcopale Franceze ce au avut loc la Lourdes în perioada 5-10 noiembrie 2013.

Cu această ocazie, duminică 10 noiembrie, Preasfinția Sa s-a aflat în mijlocul credincioșilor Misiunii Greco-Catolice din Paris, pe care i-a păstorit între anii 1999-2007, pentru celebrarea Sfintei Liturghii.

Au concelebrat la masa Sfântului Altar pr. Cristian Crişan, rectorul Misiunii Greco-Catolice Române din Paris, pr. Antoniu Chifor, rectorul Seminarului Teologic Greco-Catolic "Sfinţii Vasile, Grigore şi Ioan" din Oradea și pr. Cristian Tiseliță. În cuvântul său de învățătură Presfinția Sa a transmis tuturor celor prezenți și binecuvântarea Preafericitului Părinte Cardinal Lucian. La încheierea Sfintei Liturghii PS Claudiu s-a întreținut cu credincioşii prezenţi în capitala Franţei, iar apoi a avut loc sfințirea unei frumoase troițe construită în stil maramureșan la sediul Misiunii de pe strada Ribera.

Meditaţia şi îndemnurile episcopului împreună cu rugăciunile și ospitalitatea gazdelor, coordonate de părintele rector Cristian Crișan, au fost elementele care au făcut ca ziua de sărbătoare să fie zi de comuniune şi de mare bucurie în Domnul.

ACC