Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anunț: Ediție specială pentru vizita Papei Francisc la Blaj, în direct la Digi24

 
Anunț: Ediție specială pentru vizita Papei Francisc la Blaj, în direct la Digi24
  • 03 Mai 2019
  • 1580

Sâmbătă, 4 mai 2019, de la 12.00 la 13.30, postul de televiziune Digi24 va transmite în direct de la Blaj o ediție specială pentru vizita Papei Francisc în „Mica Romă”, realizată de jurnalista Sanda Nicola.

Printre invitații emisiunii se numără Preasfinția Sa Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba, Pr. Cristian Barta, Vicar General al Arhieparhiei de Alba-Iulia și Făgăraș, domnul Emanuel Cosmovici, membru al Postulaturii, dar și alți locuitori ai Municipiului Blaj, oameni de cultură și tineri.

Istoria, școlile și cultura Blajului, Marea Unire, importanța vizitei Sfântului Părinte la Blaj, beatificarea episcopilor greco-catolici martiri, figurile eminente ale Orașului Episcopal, sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate în cadrul emisiunii.

 

Biroul Arhieparhial de Presă