Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Programul transmisiunilor în direct a Sfintelor Liturghii din Catedrala Blajului

 
Programul transmisiunilor în direct a Sfintelor Liturghii din Catedrala Blajului
  • 24 Iun 2020
  • 879

Începând de miercuri, 24 iunie, Sfintele Liturghii din Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj vor avea loc, în zilele de duminică și de sărbătoare, la orele 08:45 și 10:00.

Sfânta Liturghie de la ora 08:45 va fi transmisă, în direct, de TVR3 și de Radio Blaj Online TV, în timp ce oficiul liturgic de la ora 10:00 va transmis de Radio Blaj și Radio Blaj Online TV şi uneori de Maria TV.

În zilele săptămânii, programul oficiilor rămâne același, Sfintele Liturghii de la ora 08:00 urmând a fi transmise de Radio Blaj și Radio Blaj Online TV. De regulă transmisiunile în direct de luni, miercuri şi vineri sunt preluate şi de Maria TV.

Oficiile liturgice se desfășoară cu prezența fizică a credincioșilor, conform normelor și recomandărilor autorităților sanitare, în contextul pandemiei de coronavirus.