Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Catedrala Blajului: Sfintele Liturghii Arhierești din Duminica a XVIII-a după Rusalii, în direct la TVR 3 și Radio Blaj TV

 
 Catedrala Blajului: Sfintele Liturghii Arhierești din Duminica a XVIII-a după Rusalii, în direct la TVR 3 și Radio Blaj TV
  • 26 Sep 2020
  • 766

În Duminica a XVIII-a după Rusalii, a Pescuirii minunate, 27 septembrie 2020, prima Sfânta Liturghie Arhierească din Catedrala „Sfânta Treime” din Blaj, celebrată de  Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, va fi transmisă în intervalul orar 08.45-10.00 de TVR3 și online de Radio Blaj TV.

O a doua Sfântă Liturghie Arhierească, celebrată de Preasfinția Sa Cristian, Episcop Auxiliar de Alba Iulia și Făgăraș, va fi transmisă online de Radio Blaj TV, cu începere de la ora 10.00. La final, Preasfinția Sa împreună cu preoții concelebranți, vor oficia o rugăciune prilejuită de începerea anului universitar la Facultatea de Teologie din Blaj. 

Biroul Arhieparhial de Presă