Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Îndurerați fiind, să facem față acestei amenințări perfide și oarbe: Comunicatul episcopilor francezi

 
Îndurerați fiind, să facem față acestei amenințări perfide și oarbe: Comunicatul episcopilor francezi
  • 29 Oct 2020
  • 2117

Asasinatele comise în această dimineață la Nisa, în Bazilica Notre-Dame, scufundă Conferința Episcopilor din Franța într-o imensă tristețe. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de victime, răniți, familiile lor și cei dragi. Pentru că se aflau în Bazilică, acești oameni au fost atacați, uciși. Au reprezentat un simbol care trebuie distrus.

Aceste asasinate ne amintesc de martiriul părintelui Jacques Hamel. Prin aceste acte oribile, întreaga noastră țară este afectată. Terorismul își propune să insufle anxietate în întreaga societate. Este urgent ca această gangrenă să fie oprită, la fel cum este urgent să găsim indispensabila fraternitate care să ne țină pe toți drepți în fața acestor amenințări.

În pofida durerii care îi cuprinde, catolicii refuză să cedeze fricii și, împreună cu întreaga națiune, vor să facă față acestei amenințări perfide și oarbe.

Peste tot unde va fi posibil, clopotele bisericilor din Franța vor suna astăzi la ora 15:00. Catolicii sunt invitați să se roage pentru victime.

 

Conferința Episcopilor Catolici din Franța

 

 

Traducere: ACC

Citește și: Rugăciunea, slujirea și iubirea a trei catolici curmate de o ură absurdă: Identitatea victimelor atentatului de la NisaSursa:eglise.catholique.fr