Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO. A treia zi în Irak a Papei Francisc: mesager al păcii, în mijlocul unui popor greu încercat

 
VIDEO. A treia zi în Irak a Papei Francisc: mesager al păcii, în mijlocul unui popor greu încercat
  • 07 Mar 2021
  • 844

Papa Francisc este primul Pontif care vizitează Irakul, leagănul civilizației dintre râurile Tigru și Eufrat, aducând lumina Evangheliei și cuvintele adevăratei iubiri într-o țară unde încă bat vânturile războiului. Cea de-a 33-a călătorie apostolică a Papei Francisc, sub stindardul cuvintelor evanghelice „Voi toți sunteți frați”, a început vineri, 5 martie, și se va încheia pe 8 martie. 

Agenda de duminică, 7 martie 2021

Duminică, în cea de-a treia zi a călătoriei sale apostolice în Irak, papa merge de la Bagdad în Câmpia Ninive, scăldată de apele Eufratului. Ajunge mai întâi la Irbil, unde are o întâlnire cu autoritățile politice și religioase ale regiunii autonome Kurdistan, apoi merge la Mosul, unde înalță o Rugăciune pentru victimele războiului, și, în fine, la Qaraqosh, pentru rugăciunea ”Îngerul Domnului” (în biserica Neprihănita Zămislire) și pentru Sfânta Liturghie (pe stadionul Franso Hariri). În cursul serii, se întoarce la nunțiatura apostolică din capitala Irakului.

 

Sfânta Liturghie (pe stadionul Franso Hariri):

Site-ul www.e-communio.ro va urmări și va transmite știri și imagini din timpul călătoriei apostolice a Sfântului Părinte în Irak. Să-l însoțim cu rugăciunile noastre pe Pontiful Roman.

ACC