Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Cercetașii Munților din Beclean încep un nou parcurs pedagogic și spiritual

 
Cercetașii Munților din Beclean încep un nou parcurs pedagogic și spiritual
  • 11 Oct 2021
  • 319

Sâmbăta, octombrie, a avut loc deschiderea oficială a noului an cercetășesc 2021/2022 al Grupului “Don Bosco” din Beclean.

Printr-un program bine pus la punct, ziua deschiderii a fost gustată din plin de fiecare participant. Bucuria acestui eveniment a fost amplificată de împlinirea a  11 ani de la deschiderea grupului cercetășesc din localitatea de pe Someș, de primirea Pr. Cosmin Moldovan ca asistent spiritual al grupului, dar și de prezența invitaților din alte grupuri cercetășești și a Părintelui Angel Zareczki, asistent spiritual național.

După careul de deschidere, cei peste 75 de copii și tineri s-au jucat, s-au rugat, au participat la atelierele pregătite de șefi, bucurându-se împreună de începerea unui nou an de efort personal, de creștere umană și creștină, prin intermediul pedagogiei cercetășești.

Grupul de cercetași de la Beclean face parte din Asociația Cercetașii Munților, care își propune să ofere copiilor şi tinerilor o educaţie complementară celei primite în familie şi la şcoală, prin implicarea acestora în acţiuni specifice.

 

ACC