Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Ce spune un actor celebru despre cercetășie

 
Ce spune un actor celebru despre cercetășie
  • 21 Feb 2018
  • 1600

Invitat al jurnalului de seară al televiziunii franceze TF1, actorul Jean Dujardin a evocat rolul cercetășiei în formarea personalității sale.Cu ocazia promovarii noului său film „Întoarcerea lui Hero“, care a fost lansat pe 14 februarie, actorul Jean Dujardin a fost primit în studiourile TF1. Prezentatoarea, Anne-Claire Coudray, a menționa două imagini pe care actorul le-a postat recent pe contul său Instagram. Una reamintește de timpul petrecut de acesta în armată, pentru serviciul militar, și cealaltă, mult mai veche, amintește de periada când era cercetași. Cu un rucsac mare pe umeri și cu părul în vânt, Jean Dujardin avea atunci doar 15 ani.

 

 

Cu multă emoție, Jean Dujardin a evocat acele fotografii care marchează, după spusele sale, două momente cheie din viața sa. „Acestea sunt două momente în viață care m-au ajutat să înțeleg că exist. În timpul cercetășiei, am organizat seri de veghe, făceam scenete, și simțeam că exist în ochii celorlalți. Cercetășia mi-a dat încredere". În 2012, Christophe Martin, fost cercetaș și el, a destăinuit pentru publicația le Parisien serile memorabile din timpul adolescenței petrecute cu actorul: „Așteptam cu nerăbdare veghea de seară din pădure. Jean făcea pe clovnul și imita diverse personaje. Amuza pe toată lumea, folosind crengi de copaci sau plante în loc de costumație sau perucă".

Aceasta nu este prima dată când actorul vorbește despre beneficiile timpului petrecut în cercetășie. În 2013 deja, când a fost întrebat la radio Europa 1, actorul a spus: „Sunt un cercetaș“. După o astfel de mărturie a unui om care și-a făcut o adevărată carieră în cinematografie, fără îndoială că ar trebui să vă înscrieți copiii la cercetași. Și dacă încă ezitați, descoperi aici și alte motive.

Traducere: ACC

 

 Sursa:it.aleteia.org