Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Tabăra de primăvară a grupului de cercetași din Beclean

 
FOTO: Tabăra de primăvară a grupului de cercetași din Beclean
  • 29 Apr 2022
  • 1096

Mănăstirea Greco-Catolică  a călugărilor bazilieni ai Ordinului ,,Sfântu Vasile cel Mare” din Molișet (Bistrița-Năsăud) a găzduit zilele acestea tabăra de primăvară organizată de Grupul de Cercetași „Don Bosco” din Beclean al Asociației Cercetașii Munților.  

Pe parcursul celor trei zile petrecute la mănăstirea de la poalele Țibleșului, cei 25 de cercetași s-au pregătit pentru mărita Sărbătoare a Învierii Domnului.

Sub supraveghierea preotului spiritual Pr. Cosmin Moldovan, campusul a fost coordonat de Andreea Muzsi ajuta fiind de: Teodora Damian, Mara Turc-Budău, Ciui Sebastian, Toth Antonio, Benedict Cîndea, Oana Țilea, Andreea Pop, Tudor Pop, Vlad Simișdean, Mihuț Sebastian.

În Duminica Floriilor, cercetașii din tabără au participat alături de credincioșii Parohiei din Molișet la Sfânta Liturghie.

În ultima zi de tabără, respectând întru totul regulile și valorile cercetășești, tabăra de la Molișet s-a încheiat cu bucuria revederii părinților, veniți pentru aș vedea copiii cum își primesc cravata sau își depun promisiunea în fața șefilor, dar nu înainte de a le cere voie lor și nu înainte de a primi binecuvântarea preotului.

ACC