Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Consecinţele anormalităţii cursurilor de educaţie sexuală

 
Consecinţele anormalităţii cursurilor de educaţie sexuală
  • 04 Dec 2014
  • 4035
Şcolile din occident propun sau chiar obligă elevii să participe la cursuri de educaţie sexuală. Din păcate, conținutul lecțiilor este unul pervers. Nu doar se prezintă copiilor cum funcționează sexul bărbațiilor și al femeilor, ci li se pune în față „varietatea” practicilor sexuale. De asemenea, li se spune copiilor, încă din școala primară, că sexul lor nu este determinat, nu pot ști dacă sunt băieți sau fete, și trebuie să se gândească la asta.

În Germania s-a ajuns până la încarcerarea a doi părinţi pentru 40 de zile, deoarece copiii lor nu au participat la cursurile de educație sexuală.

Un caz extrem de grav, a fost semnalat zilele acestea în presă. Într-un colegiu din Gwynedd (Ţara Galilor), un băiat în vârstă de 13 ani şi-a violat colega după cursul de educaţie sexuală, deoarece voia să încerce ceea ce a învăţat.

După astfel de experienţe triste, ne putem întreba dacă nu avem de-a face mai de grabă cu o incitarea la dezmăț și dependență sexuală, decât cu o educatie sexuală. În 2009, o broșură de la asigurările sociale britanice, NHS, explica părinților, cadrelor didactice și celor care lucrează cu tinerii că ar fi bine să le vorbeacă acestora despre plăcerea sexuală, promovând, totodată, lozinci (intraductibile) în acest sens. O organizație pentru apărarea familiei, Family Education Trust, a denunțat recent un instrument de „sprijin educațional” în care se explică faptul că este normal să aibă relații sexuale și să se intereseze de pornografie copiii care au 13 ani. Site-ul francez, lesalonbeige.blogs.com, afirmă că în 2012 în unele școli din Marea Britanie s-ar fi făcut implanturi contraceptive la vârsta de 13 ani fără știrea părinților.

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com