Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novena pregătitoare pentru sărbătoarea Îndurării Divine (Ziua III)

 
Novena pregătitoare pentru sărbătoarea Îndurării Divine (Ziua III)
  • 05 Apr 2015
  • 4288

Isus i-a poruncit sorei Faustina să scrie novena şi să o recite înainte de sărbătoarea Îndurării, începând cu Vinerea Mare (după calendarul romano-catolic): Doresc ca în timpul acestor nouă zile, să aduci sufletele la izvorul milostivirii Mele, pentru ca ele să ia putere şi prospeţime, precum şi toate harurile de care au nevoie în greutăţile vieţii şi mai ales în ceasul morţii. În fiecare zi vei aduce până la inima Mea un grup diferit de suflete şi le vei cufunda în oceanul milostivirii Mele. Iar Eu voi face să intre toate aceste suflete în lăcaşul Tatălui Meu. Vei face acest lucru în viaţa aceasta şi în cealaltă. Nu voi refuza nimic sufletelor pe care le vei aduce la izvorul milostivirii Mele. Şi în fiecare zi, prin pătimirea Mea dureroasă, vei cere de la Tatăl Meu haruri pentru aceste suflete.

Ziua I

Ziua II

Ziua a treia


Astăzi, adu-Mi toate sufletele evlavioase şi fidele şi cufundă-le în oceanul milostivirii Mele; aceste suflete Mi-au adus mângâiere pe calea crucii, ele au fost picătura de mângâiere în oceanul amărăciunii.

Preamilostive Isuse, care acorzi tuturor din abundenţă harurile din comoara milostivirii Tale, primeşte-ne în lăcaşul Inimii Tale preaîndurătoare şi nu ne lăsa să ieşim de acolo în veci. Te implorăm pentru iubirea de neconceput de care arde Inima Ta pentru Tatăl ceresc.

Nepătrunse sunt minunile milostivirii,
De nepătruns pentru cel păcătos precum şi pentru cel drept,
Asupra tuturor, Tu arunci o privire plină de milă,
Ne atragi pe toţi spre iubirea Ta.

Părinte Veşnic, aruncă o privire milostivă asupra sufletelor fidele, moştenirea Fiului Tău, şi prin dureroasa Sa pătimire, acordă-le binecuvântarea Ta şi înconjoară-le cu ocrotirea Ta neîncetată ca să nu piardă iubirea, nici comoara sfintei credinţe, ci împreună cu corul îngerilor şi al sfinţilor să preamărească nesfârşita Ta milostivire în vecii vecilor.