Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc împlineşte 79 de ani

 
Papa Francisc împlineşte 79 de ani
  • 17 Dec 2015
  • 2904

Azi, 17 decembrie 2015, Papa Francisc împlineşte 79 de ani, iar la cîteva zile după Crăciun va aniversa ziua botezului. Evenimentele sunt extrem de aşteptate, fiind deja sărbătorite de ieri când credincioşii adunaţi la audienţa generală din Piața Sfântul Petru i-au cântat "La Mulţi Ani" Sfântului Părinte. De asemenea, de cîteva zile, ajung la Vatican multe felicitări cu urări de la mii de credincioși, prieteni și cunoscuți ai Sfântului Părinte. Printre acestea sunt zeci și zeci de felicitări de la șefi de stat și de guvern, autorități, alte organisme internaționale şi de la lideri religioși.

Papa împlineşte 79 de ani şi are 33 de luni de pontificat, un pontificat care din primele zile s-a dovedit a fi diferit, marcat de un spirit evanghelic pe care Papa Francisc îl promovează în toate modurile, ultimul și cel mai universal fiind Jubileul Milostivirii deschis la 8 decembrie.

Traducere: ACC
 Sursa:ilsismografo.blogspot.ro