Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc şi-a făcut cont pe Instagram

 
Papa Francisc şi-a făcut cont pe Instagram
  • 20 Mar 2016
  • 1417

Papa Francisc şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare Instagram, unde oameni din întreaga lume postează fotografii.

La mica ceremonie a participat şi directorul reţelei de socializare. Primul mesaj postat de Papă este "Rugaţi-vă pentru mine", iar contul suveranului pontif a strâns în prima oră după lansare zeci de mii de vizualizări. În acest moment contul Papei are deja peste 1 200 000 de followers.

Lansarea contului a fost salutată şi de fondatorul facebook, Mark Zuckerberg. Acesta a postat pe pagina sa de socializare că va deveni cu siguranţă unul dintre cei care ii vor urmări postările Suveranului Pontif

Deschiderea unui cont pe această reţea de socializare, pe numele de "Franciscus", vine după ce, în februarie, papa Francisc a avut la Vatican o întâlnire cu consilierul delegat al Instagram, Kevin Systrom.

În timpul întâlnirii, ei au discutat despre "puterea imaginilor pentru a uni persoanele de diferite culturi", după cum a scris Systrom după întrevedere.

Papa Francisc a subliniat în diferite ocazii importanţa reţetelor de socializare, pe care le-a considerat o cale de a face să ajungă Evanghelia în toate colţurile lumii.

Contul de Instagram al Papei se adaugă astfel contului de pe Twitter, unde acesta este prezent cu numele @Pontifex, în nouă limbi şi peste 26 de milioane de oameni care le urmăresc.

 Sursa:www.digi24.ro