Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

MIRACOL. Ce s-a întâmplat cu o ostie consacrată scăpată pe jos?

 
MIRACOL. Ce s-a întâmplat cu o ostie consacrată scăpată pe jos?
  • 22 Apr 2016
  • 12021

Miracolul a avut loc în anul 2013 în Polonia și a fost confirmat duminica trecută de către Congregația pentru Doctrina Credinței. Pe 25 decembrie 2013, în timpul distribuirii Sfintei Împărtășanii, o ostie consacrată a fost scăpată jos, iar apoi a fost luată și pusă într-un recipient cu apă. La scurt timp după aceasta au apărut niște pete de culoare roșie, asemănătoare sângelui. Episcopul emerit de Legnica, Stefan Cichy, a instituit o comisie pentru a studia fenomenul.

Comisia a dispus extragerea unor probe care au fost supuse unor analize riguroase de către importante instituții de cercetare. Rezultatele finale au atestat că „în analiza histopatologică s-a constatat că fragmentele de țesut conțin părți de mușchi striat transversal. Este foarte asemănător cu mușchiul inimii, cu modificări care apar frecvent în timpul agoniei. De asemenea, studiile genetice au arătat că țesutul este de origine umană”. După confirmarea venită din partea Congregației pentru Doctrina Credinței din Roma, ostia sângerândă a fost expusă pentru venerare.

Acesta este un dar minunat pentru Polonia și pentru pelerinii care vor vizita această țară pentru Ziua Mondială a Tineretului sau pentru o inițiativă personală în acest An Sfânt al Milostivirii.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org