Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Responsabilii pentru comunicare ai Conferințelor Episcopale din Europa se întâlnesc la Glasgow

 
Responsabilii pentru comunicare ai Conferințelor Episcopale din Europa se întâlnesc la Glasgow
  • 17 Noi 2016
  • 2405

Responsabilii pentru comunicare ai Conferințelor Episcopale din Europa se întâlnesc la Glasgow, Scoția, în cadrul reuniunii anuale promovate de CCEE (Consiliul Conferințelor Episcopale Europene). Din 16 în 19 noiembrie, se întâlnesc responsabilii cu presa și purtătorii de cuvânt ai Conferințelor Episcopale, iar de astăzi sunt prezenți și episcopii președinți ai Comisiilor pentru comunicații sociale din respectivele Conferințe Episcopale. Cele două reuniuni, care au mai multe momente comune "vor dezbate teme de actualitate și posibile sinergii legate de comunicare".

(Mons. Dario Edoardo Viganò, prefectul secretariatului pentru comunicare al Sfântului Scaun)

Din partea României participă Preasfinția Sa Claudiu Pop, președinte al Comisiei pentru Comunicații Sociale din cadrul Conferinței Epicopilor din România și Pr. Francisc Ungureanu, secretar al CER.Consiliul Conferințelor Episcopale Europene este prezidat de cardinalul Angelo Bagnasco. În prezent CCEE are 39 de membri: celor 33 de Conferințe Episcopale din Europa se mai adaugă Arhiepiscopul Luxemburgului și al Principatului Monaco, Arhiepiscopul maronit al Ciprului, Mitropolitul Chișinăului, Episcopul Eparhiei de Mucacevo și Administrator Apostolic din Estonia. Cei 39 de membri ai CCEE sunt răspândiți pe un teritoriu care include 45 de țări.

Traducere: ACC

 

Sursa foto:Sursa:agensir.it