Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Colegiul Pio Romeno prezent la întâlnirea Președintelui României cu studenții români

 
Colegiul Pio Romeno prezent la întâlnirea Președintelui României cu studenții români
  • 27 Mar 2017
  • 3604
În data de 26 martie 2017 a avut loc la Accademia di Romania din Roma, o întâlnire a Președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis cu studenții și cadrele didactice de naționalitate română din Italia. La această întâlnire domnul Președinte Klaus Iohannis a fost însoțit de distinsa sa soție, doamna Carmen Iohannis.
 
 
Vizita domnului președinte Klaus Iohannis la Roma se datorează faptului că sâmbătă, 25 martie, a avut loc reuniunea informală a Consiliului European, organizată cu prilejul aniversării a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma.
 
De asemenea, președintele Klaus Iohannis a participat vineri seara la o întâlnire cu Sfântul Părinte Papa Francisc. Cu această ocazie, acesta a reiterat invitația către Sfântului Părinte de a vizita România în 2018.
 
Semnalăm prezența la evenimentul găzduit de Accademia di Romania, a unui grup de studenți ai Colegiului Pontifical Pio Romeno, însoțiți de către Pr. Rector Gabriel Buboi.
 
 
Alexandru-Traian Farc
 

 Sursa:pioromeno.com