Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a V-a)

 
Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a V-a)
  • 08 Mai 2017
  • 4139

Ziua a cincea (8 mai)

Mesajul de la Fatima:

„Cereţi întoarcerea păcătoşilor.”

Răspunsul nostru:

O, Imaculată Inimă a Mariei, Fecioara Rozariului de la Fatima, în dragostea Ta faţă de neamul omenesc, ai făgăduit că Te vei ruga împreună cu noi pentru întoarcerea păcătoşilor. O, Marie, Maica lui Dumnezeu, nenumărate suflete sunt acum departe de Fiul Tău dumnezeiesc. Mulţi nu-l mai iubesc şi nu-l mai recunosc Mântuitor milos al sufletelor. Mulţi nu mai au nici o speranţă în El, lumina adevărată a lumii. Conducătorii popoarelor uită adesea să ceară ajutorul Lui dumnezeiesc. Cei fără Dumnezeu îl hulesc mereu, dispreţuind învăţătura Lui. O, Mama Mântuitorului nostru, întoarce pe aceşti fii rătăciţi la Tatăl Ceresc; adună aceste oi rătăcite la Păstorul cel bun; cheamă înapoi pe aceşti copii dezorientaţi la sânul Bisericii Fiului tău. Fecioară de la Fatima, fă ca recitarea zilnică a Rozariului să fie spre convertirea celor fără de Dumnezeu şi spre întoarcerea păcătoşilor la viaţa harului. Amin.
Fecioara Rozariului de la Fatima, dă-ne nouă darul special ce-l cerem în această novenă! (Gândeşte-te la darul special pe care îl ceri Preasfintei Fecioare Maria.)
Fecioara Rozariului de la Fatima, întoarce-i pe cei rătăciţi la Cristos!
Fecioara Rozariului de la Fatima, mântuieşte sufletele tuturor păcătoşilor!