Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Miracolul datorită căruia Papa Paul al VI-lea va fi declarat Sfânt

 
Miracolul datorită căruia Papa Paul al VI-lea va fi declarat Sfânt
  • 10 Mar 2018
  • 4520

Amanda este o fetiță care s-a născut fără ca știința să poată da o explicație. Familia ei este convinsă: este vorba de un miracol, împlinit prin mijlocirea Fericitului Paul al VI-lea. Acest miracol a deschis calea canonizării Fericitului Paul al VI-lea, care în acest an va fi declarat Sfânt.

„Fiica noastră s-a născut sănătoasă și în viață datorită lui Paul al VI-lea. Niciun medic nu ne-a dat vreo speranță. Astăzi ne simțim speciali, unici și luminați”. Cu aceste cuvinte părinții micuței Amanda au descris povestea fiicei lor, într-un interviu acordat televiziunii italiene Tv2000. În urmă cu câteva zile, Papa Francisc a autorizat promulgarea decretului prin care se recunoaște miracolul atribuit mijlocirii Fericitului Paul al VI-lea.

„Membranele s-au rupt la 13 săptămâni - a amintit mama Vanna - după ce a efectuat o investigație. Din acel moment, medicii nu ne-au mai dat nicio speranță. Ne-au sfătuit să facem o întrerupere voluntară a sarcinii, lucru care pentru medici era ceva natural”. „Am ezitat - adaugă tatăl Alberto - așa cum era normal, dar ne-am ascultat fiica și dorința ei de a trăi. L-am ascultat pe Paul al VI-lea și am avut încredere că vom reuși. Așa am mers mai departe”.

„Soțul îmi spunea mereu - continuă Vanna - că dacă copilul nu renunță, nici noi nu trebuie să renunțăm. Dumnezeu ne-a dăruit o fiică sănătoasă. Astăzi Amanda este bine, are trei ani și face tot ceea ce fac și alți copii. Numele ei înseamnă „care trebuie iubită”. Este iubită de noi, de Dumnezeu și de Paul al VI-lea. De aceea numele complet este tocmai Amanda Maria Paola.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:papaboys.org