Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mă simt totdeauna fericit. Și știți oare de ce ?

 
Mă simt totdeauna fericit. Și știți oare de ce ?
  • 30 Mai 2018
  • 2148

Ma simt totdeauna fericit. Si stiti oare de ce ?

Pentru ca nu astept nimic de la nimeni. Asteptarea inseamna totdeauna suferinta. Grijile nu sunt vesnice, isi gasesc totdeauna rezolvare. Singurul necaz care nu are leac este moartea. Nu ingadui nimanui sa te jigneasca, sa te umileasca sau sa te faca sa ai mai putin respect fata de propria-ti persoana. Vorbele rele sunt unealta celor lasi, a celor care nu gandesc.

Vom intalni totdeauna pe cineva care ne considera vinovati pentru propriile sale necazuri, dar fiecare are ceea ce merita. Trebuie sa fim puternici si sa ne ridicam dupa infrangerile la care ne supune viata, amintindu-ne ca, dupa intunecatul tunel plin de insingurare, vin clipe foarte bune.

Inainte de a discuta... trage aer in piept

Inainte de a vorbi... asculta

Inainte de a critica... fa-ti propria analiza de constiinta

Inainte de a scrie... gandeste-te

Inainte de a face rau... uita-te in jur

Inainte de a abandona...incearca

Inainte de a muri... TRAIESTE !!

Cea mai buna relatie cu cei din jur nu este cea cu o persoana perfecta, ci cea prin care fiecare invata sa traiasca, vazand defectele celuilalt, dar admirandu-i si calitatile. Cine nu pretuieste putinul ce il are se va plange intr-o zi ca l-a pierdut, insa cel care sufera va dobandi intr-o zi ceea ce merita.

Daca vrei sa fii fericit, fa-l pe celalalt fericit, daca vrei sa primesti, daruieste ceva din propria-ti persoana, inconjoara-te de oameni buni si vei deveni si tu ca dansii.

Nu uita, cand nici nu te astepti, va aparea cineva care te va ajuta sa traiesti clipe frumoase.

Nu-ti amarî niciodata prezentul pentru un trecut fara viitor.

Omul puternic stie cum sa-si puna randuiala in viata. Chiar cu lacrimile in ochi, el se adapteaza, rostind cu un suras, SUNT BUN.

(William Shakespeare)

 

Traducere: DCCSursa:http://www.cheminphilosophique.com

Știri din aceeași categorie