Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Slujbele de Crăciun ale Papei Francisc, în direct la Televiziunea Română

 
Slujbele de Crăciun ale Papei Francisc, în direct la Televiziunea Română
  • 24 Dec 2018
  • 2081

Televiziunea Română transmite în direct Sf. Liturghie din Noaptea de Crăciun prezidată de papa Francisc în bazilica Sf. Petru și, în ziua de Crăciun, Mesajul ”Urbi et Orbi” și binecuvântare apostolică la solemnitatea Nașterii Domnului.

Astfel, luni, 24 decembrie 2018, canalul TVR 2 transmite din Cetatea Vaticanului, începând cu ora României 22.30, Sf. Liturghia de noapte prezidată de papa Francisc în bazilica Sf. Petru la solemnitatea Nașterii Domnului.

În ziua de Crăciun, 25 decembrie, tot canalul TVR 2, începând cu ora Bucureștiului 12.40, transmite în direct din Piața San Pietro mesajul papei Francisc ”Urbi et Orbi” (adresat Cetății și Lumii) cu ocazia solemnității Nașterii Domnului.

Emisiunile sunt conduse de Titi Dincă și îl au ca invitat pe pr. Wilhelm Dancă, decanul Facultății de teologie romano-catolică a Universității din București.

Cei care dispun de o conexiune la Internet pot urmări în direct slujbele Sfântului Părinte și prin intermediul portalului nostru Vatican News.va, accesând bannerul transmisiune video din partea dreaptă a paginii, orele transmisiunilor făcând referință la timpul Romei.Sursa:vaticannews.va/ro