Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Sfânta Împărtășanie sângerează și pulsează asemenea unei inimi

 
VIDEO: Sfânta Împărtășanie sângerează și pulsează asemenea unei inimi
  • 19 Iun 2019
  • 6958

Pe 8 decembrie 1991, un preot celebra Sfânta Liturghie la sanctuarul din Betania a Cúa (Venezuela). După consacrare a observat că ostia a început să sângereze. Au început imediat cercetările pentru a se vedea dacă este vorba despre un miracol.

Potrivit Eucharistic Miracles of the World, Episcopul locului a demarat o investigație, în urma căruia a rezultat că acest fapt nu a avut o explicație firească.

Ostia sângerândă a fost supusă unor studii speciale, cerute de Episcopul locului, iar rezultatele au confirmat că sângele era uman și grupa AB pozitiv. Aceste rezultate sunt în concordanță cu analizele făcute pe Giulgiul din Torino și pe ostia miracolului din Lanciano (Italia), care a fost analizat de 500 de comisii ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Ostia a fost apoi păstrată într-o mănăstire din Los Teques, astfel încât pelerinii să o poată vedea. Un pelerin din New Jersey (SUA), pe nume Daniel Sanford, a vizitat mănăstirea în anul 1998. Iată mărturia lui: „La sfârșitul celebrării euharistice, preotul a deschis ușa tabernacolului unde era păstrată ostia miraculoasă. Cu mare uimire, am observat că ostia ardea, iar în centru o inimă pulsa și sângera. Totul a durat aproximativ 30 de secunde, după care a revenit la normal. Am reușit să filmez o parte din acest miracol cu camera mea video”.

Ostia miraculoasă poate fi văzută și astăzi în mănăstirea din Los Teques. Sângele de pe ea este proaspăt, ca și în ziua în care a avut loc miracolul.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org