Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Seară Ecumenică de Rugăciune la Cluj-Napoca

 
VIDEO: Seară Ecumenică de Rugăciune la Cluj-Napoca
  • 23 Ian 2022
  • 672

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, de la ora 18.00 în Capela „Sf. Iosif” (Piața Cipariu) a avut loc o seară de rugăciune ecumenică, organizată cu ocazia Octavei de Rugăciune pentru Unitatea Creştinilor, care se celebrează, conform tradiţiei, în perioada 18-25 ianuarie a fiecărui an. Împreună cu Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, cu preoți, studenți seminariști, persoane consacrate și credincioși greco-catolici, s-au rugat reprezentați ai altor culte și confesiuni creștine din Cluj-Napoca.

ALBUM FOTO

Programul a debutat cu un timp de rugăciune, după care fiecare invitat a rostit câteva cuvinte, din propria perspectivă, pe baza temei biblice a Octavei pentru Unitate din 2022: „Am văzut steaua Lui la răsărit și am venit să-L adorăm.” (Matei 2,2).
 
Tema aleasă - în acest an de Consiliului Bisericilor din Orientul Mijlociu (Middle East Council of Churches), cu sediul la Beirut, Liban -, oferă creștinilor din diferitele Biserici un punct de întâlnire și început de drum comun spre Cristos: steaua Magilor de la Betleem.
 
 
VIDEO: