Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vizitatorul Apostolic: întâlnire cu Card. Zuppi, Președintele Conferinței Episcopale Italiene

 
Vizitatorul Apostolic: întâlnire cu Card. Zuppi, Președintele Conferinței Episcopale Italiene
  • 07 Noi 2022
  • 934

Vineri 4 noiembrie 2022, Cardinalul Matteo Maria Zuppi, Arhiepiscop de Bologna și Președinte al Conferinței Episcopale Italiene, l-a primit în audiență la Bologna pe Preasfinția Sa Cristian Crișan, Vizitator Apostolic pentru credincioșii greco-catolici români din Europa occidentală. Întâlnirea a fost prilejuită de vizitele efectuate în comunitatea de la Forlì, păstorită de părintele Octavian Frînc, și în comunitatea de la Cesena, păstorită de părintele Mihai David.

Vizitatorul Apostolic, fiind totodată și Coordonator național pentru greco-catolicii români din Italia, i-a prezentat Cardinalului Zuppi situația comunităților greco-catolice din Peninsula italiană.

Președintele Conferinței Episcopale Italiene a transmis tuturor preoților și comunităților salutul și binecuvântarea sa, exprimând sprijinul Bisericii Catolice din Italia în vederea tutelării identității credincioșilor greco-catolici români prezenți pe teritoriul italian și a sporirii binelui spiritual al acestora.

 

Biroul MIGRANTES al Curiei Arhiepiscopiei Majore

 Sursa:bisericaromanaunita.ro